Digitalisering inom byggbranschen

Digital signering har förändrat sättet vi hanterar dokument och kontrakt på, och byggbranschen är inget undantag. Allt fler företag inom byggsektorn vänder sig till digitala lösningar för att effektivisera sina processer och minska pappersarbetet.  Här kan du se hur ditt byggföretag kan dra nytta av att använda digital signering och hur det kan förbättra din verksamhet.

Vi bjuder på 5 försändelser
  BankID, Freja eID och SMS
 Samtliga funktioner på alla planer
 Obegränsat antal användare
 
TESTA GRATIS Ingen betalning krävs.
eller boka demo
Digital signering
undraw_happy_announcement_re_tsm0

Snabbare och enklare kontraktsprocesser

Byggprojekt innebär ofta en mängd olika kontrakt, från anställningsavtal till underentreprenörsavtal och leverantörsavtal. Med digital signering kan dessa kontrakt skickas, granskas och signeras snabbt och enkelt, vilket minskar tidsåtgången och gör det möjligt för ditt företag att fokusera på att driva projektet framåt.

Förbättrad spårbarhet och kontroll

En E-signeringsplattformar som Resly ger dig möjlighet att enkelt följa upp vilka dokument som har skickats för signering, när de har öppnats och när de har signerats. Det ger dig en bättre överblick över dina kontrakt och processer och gör det enklare att uppfylla lagkrav och interna rutiner.

undraw_next_tasks_re_5eyy
undraw_avancerad

Säkerhet och rättssäkerhet

Digital signering innebär att varje signatur är unik och kopplad till en specifik person, vilket minskar risken för förfalskningar och missbruk. E-signeringsplattformar använder avancerad kryptering för att skydda dokumenten, vilket innebär att din konfidentiella information förblir säker.

Bättre samarbete och kommunikation

Digitala lösningar möjliggör smidigare samarbete och kommunikation mellan projektledning, entreprenörer, leverantörer och kunder. Genom att använda digital signering kan ditt byggföretag säkerställa att alla parter får rätt information i rätt tid och att alla är på samma sida gällande kontrakt och överenskommelser.

undraw_Engineering_team_a7n2
undraw_environment_iaus

Miljövänligt och kostnadseffektivt

Genom att minska pappersarbetet och undvika utskrift, kopiering och fysisk lagring av dokument kan digital signering bidra till en mer hållbar verksamhet. Dessutom kan e-signeringslösningar vara kostnadseffektiva, eftersom de minskar behovet av pappershantering och sparar tid.

Att använda digital signering inom byggbranschen kan bidra till en mer effektiv, säker och hållbar verksamhet. Genom att omfamna digitala lösningar kan ditt byggföretag spara tid och resurser, förbättra samarbetet mellan parter och säkerställa att dina kontrakt och överenskommelser är korrekta och rättssäkra. Om ditt byggföretag ännu inte har övervägt att använda digital signering är det dags att börja utforska de många fördelarna som denna teknik erbjuder.

Så ta steget mot en mer digitaliserad byggbransch och börja dra nytta av digital signering redan idag. Inte bara kommer det att förbättra effektiviteten och produktiviteten inom ditt företag, men det kommer också att bidra till en mer miljövänlig och hållbar framtid!

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

Vad kan byggbranschen signera digitalt?

Många av våra kunder börjar med några enstaka dokument men ofta brukar de hitta andra användningsområden för tjänsten, interna som externa.

Hantverksavtal

Signera hantverkaravtalen digitalt för att öka förtroendet hos kund.

ÄTA

Ändringar och tilläggsarbeten. Sker det förändringar under projektets gång? Signera era isåfall era ÄTA digitalt.

Entreprenadavtal

Har du förhandlat fram ett avtal med en underentreprenör? Spara tid genom att signera avtalet digitalt.

Ritningar

Vilken version av ritningen har ni och kund kommit fram till? Signera digitalt för att slippa diskussion om viken version som gäller.

Samarbetsavtal

Samarbetar ni med andra företag? Varför inte ta fram ett avtal och signera digitalt?

Offerter

Vill ni sätta en kvalitetsmärkning på era offerter? Låt någon i ledningen signera offerten innan utskick.

Kundavtal

Har du kundavtal som behöver signeras innan affären går i lås eller behöver ni bara uppdatera åtagande eller timmar från år till år?

Anställningsavtal

Ni befinner er i en attraktiv bransch och behöver antagligen nyanställda. Signera anställningsavtalet digitalt.

Ditt företags nya e-signeringsverktyg