Digital signering
av
dokument

Digital signering med Resly är en praktisk och säker lösning för att hantera och signera dokument online.  Vi på Resly erbjuder en modern tjänst för digital signering. Prisvärt, användarvänligt och kraftfullt för bästa tänkbara upplevelse. Våra kunder har genom att börja signera digitalt effektiviserat sina arbetsflöden, minskat sina kostnader samt minskat sin klimatpåverkan.

  Vi bjuder på 5 försändelser
  BankID, Freja eID och SMS
 Samtliga funktioner på alla planer
  Obegränsat antal användare
 
TESTA GRATIS Ingen betalning krävs.
eller boka demo
undraw_agreement_re_d4dv

Integrera med över 5000+ tjänster

Integrera Resly med över 5000+ tjänster

Google_for_work-1
Dropbox-logo-1
Office-365-Logo-2013-2020-1
slack-logo-png-1-2
HUBSPOT-2
LIME-1
Salesforce.com_logo.svg-2
Trello_logo.svg-2
Google_for_work-1
Dropbox-logo-1
Office-365-Logo-2013-2020-1
slack-logo-png-1-2
HUBSPOT-2
LIME-1
Salesforce.com_logo.svg-2
Trello_logo.svg-2
undraw_hiring_re_yk5n
DIGITALISERING

Digital signering för företag och föreningar

Om ni strävar efter att skapa en smidigare arbetsmiljö för era anställda och kunder genom att övergå till digitala avtal, då har vi den perfekta lösningen för er! Vår e-signeringslösning är utformad för att säkerställa att era avtal signeras snabbt, enkelt och säkert, vilket sparar både tid och pappersarbete. Dessutom ger det en högre nivå av professionalism och effektivitet i er verksamhet.

Reslys e-signeringsverktyg är anpassningsbart och skalbart, vilket gör det enkelt att integrera med era befintliga system och processer. Det tillåter er att spåra och hantera alla avtal och dokument på ett organiserat och systematiskt sätt. Oavsett om ni är ett stort företag eller en mindre organisation, kommer vår lösning att anpassas efter era behov och krav.

E-LEGITIMATION

Juridiskt bindande digitala signaturer

För att följa kraven i Europeiska Unionens eIDAS-förordning, som styr användningen av elektroniska signaturer och identifieringstjänster inom EU, erbjuder vi er möjligheten att använda avancerade elektroniska signaturer genom Svensk BankID eller Freja eID utan någon ytterligare kostnad. Dessa tjänster ger er en säker och pålitlig metod för att signera digitala dokument och kontrakt samtidigt som ni uppfyller de höga kraven som ställs av eIDAS-förordningen.

Användning av Svenskt BankID eller Freja eID för att signera dokument innebär att ni får en juridiskt bindande och avancerad elektronisk signatur som kan spåras tillbaka till den person som utförde signeringen. Detta garanterar att era dokument är skyddade mot manipulation och att signaturerna är giltiga enligt europeiska och nationella lagar.

 

undraw_agreement_re_d4dv
bankid-frejaeid-sms-logos
SIGNERINGSMETODER

Flexibla signeringsmetoder

För att säkerställa att era kunder kan e-signera dokumenten jobbar vi ständigt med att utöka tillgängliga signeringsmetoder. Idag stöds BankID, Freja eID, SMS-verifiering och enkel signering vid digital signering via Resly.

FÖRDELAR

Varför signera digitalt med Resly?

E-signering öppnar upp för ett användarvänligt och säkert alternativ  att signera avtal online utan papper och penna. Alla avtal och dokument blir lättillgängliga och kan hanteras i vårt avtalsarkiv. Den ger en överblick över avtal med möjlighet att följa upp och uppdatera dem. Resly vill hjälpa företag att snabba på signeringsprocessen, spara tid och få en ökad kontroll över sina avtal och dokument.

Digital signering är en fördelaktig lösning för företag och organisationer som strävar efter snabbare ledtider, minskade kostnader och förbättrad säkerhet. Genom att utnyttja säkra teknologier och erbjuda en smidig kundupplevelse blir digital signering ett värdefullt verktyg för att optimera arbetsflöden och öka produktiviteten på just ditt företag.

Läs mer här

 

List Comparison Table Infographic Instagram Post (2)
undraw_discount_d-4-bd
PRISER

Se våra oslagbara priser

Vi strävar efter att vara marknadens mest kostnadseffektiva och användarvänliga tjänst för  e-signering och digital signering. De 5 första försändelserna får ni gratis helt utan abonnemang. Växer era behov? Kolla våra prisplaner, ni kommer inte att bli besvikna!

FOKUSOMRÅDEN

Våra visioner i praktiken

Användarvänlighet

Att kunna erbjuda en användarvänlig tjänst är vårt främsta mål. Oavsett ålder eller teknisk begränsning så går det alldeles utmärkt att signera avtal digitalt med Resly.

Betala inte per användare

Vi tror inte på modellen användarbaserade licenser, det begränsar och låser tjänsten till ett visst antal personer. Lägg in så många användare ni vill!

Alla funktioner på alla planer

Inga röriga prisplaner! För att ni ska kunna växa erbjuder vi samtliga funktioner, oavsett prisplan. Det är viktigt för oss.

Molnbaserat

Vår robusta moln skalar med våra kunder. Resly vill bidra med säkerhet och hög tillgänglighet.

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

Vad kan signeras digitalt?

 
Allt fler företag och föreningar har börjat anamma e-signering som standard. Det vanligaste användningsområdena brukar vara inom sälj, offerter till kunder, kundavtal, serviceavtal osv. Det används även framgångsrikt inom HR och för årsredovisningar.  Likaså inom revisionsbranschen och byggbranschen  Egentligen är det bara fantasin som sätter gränser. Nedan kommer några exempel på typer av dokument som våra kunder signerar.
 

Anställningsavtal

Nyanställd på gång? Testa digital signering av anställningsavtal.

Hyresavtal

Uthyrning av bostäder, maskiner, fordon eller andra objekt.

Årsredovisning

Bolagsverket godkänner årsredovisningar i enighet med eIDAS.

Kundavtal

Har du kundavtal som behöver signeras innan affären går i lås?

Samarbetsavtal

Samarbetar du med företag eller privatpersoner? Signera avtalen digitalt.

Offertförfrågan

Vill du skicka ut seriösa offerter som är signerade av någon i ledningen?

Fullmakt

Behöver du inneha fullmakt innan du kan avsluta en affär?

Hantverkaravtal

Vill du öka kundtryggheten? Båda parterna kan då signera arbetsordern och ÄTA.

Styrelseprotokoll

Skicka ut en digital signeringsförfrågan till styrelsen för ökad effektivitet.

GDPR-avtal

Kräver din verksamhet GDPR-avtal?

Sekretessavtal

Signera NDA-dokument enkelt och juridiskt bindande.

Aktieägaravtal

Aktieägaravtal är ett viktig dokument som med fördel signeras digitalt.

Ditt företags nya e-signeringsverktyg