Digital signering
av
dokument

Digital signering är en praktisk och säker lösning för att hantera och signera dokument online. Resly levererar en modern digital signeringstjänst. Avskalat och kraftfullt för bästa tänkbara upplevelse. Med hjälp av Resly kan man effektivisera arbetsflöden, minska kostnader och öka säkerheten.

  Vi bjuder på 5 försändelser
  BankID, Freja eID och SMS
 Samtliga funktioner på alla planer
 
TESTA GRATIS Ingen betalning krävs.
eller boka demo
undraw_agreement_re_d4dv
simpleko-logo
företagarna-logo
lgc-logo
dyslexiförbundet-logo

Integrera med över 5000+ tjänster

Integrera Resly med över 5000+ tjänster

Google_for_work-1
Dropbox-logo-1
Office-365-Logo-2013-2020-1
slack-logo-png-1-2
HUBSPOT-2
LIME-1
Salesforce.com_logo.svg-2
Trello_logo.svg-2
Google_for_work-1
Dropbox-logo-1
Office-365-Logo-2013-2020-1
slack-logo-png-1-2
HUBSPOT-2
LIME-1
Salesforce.com_logo.svg-2
Trello_logo.svg-2
undraw_hiring_re_yk5n
DIGITALISERING

Digital signering för företag och föreningar

Om ni strävar efter att skapa en smidigare arbetsmiljö för era anställda och kunder genom att övergå till digitala avtal, har vi den perfekta lösningen för er. Vår e-signeringslösning är utformad för att säkerställa att era avtal signeras snabbt, enkelt och säkert, vilket sparar både tid och pappersarbete. Dessutom ger det en högre nivå av professionalism och effektivitet i er verksamhet.

Reslys e-signeringsverktyg är anpassningsbart och skalbart, vilket gör det enkelt att integrera med era befintliga system och processer. Det ger er möjlighet att spåra och hantera alla avtal och dokument på ett organiserat och systematiskt sätt. Oavsett om ni är ett stort företag eller en mindre organisation, kommer vår lösning att anpassas efter era behov och krav.

E-LEGITIMATION

Juridiskt bindande digitala signaturer

För att följa kraven i Europeiska Unionens eIDAS-förordning, som styr användningen av elektroniska signaturer och identifieringstjänster inom EU, erbjuder vi er möjligheten att använda avancerade elektroniska signaturer genom Svensk BankID eller Freja eID utan någon ytterligare kostnad. Dessa tjänster ger er en säker och pålitlig metod för att signera digitala dokument och kontrakt samtidigt som ni uppfyller de höga kraven som ställs av eIDAS-förordningen.

Användning av Svenskt BankID eller Freja eID för att signera dokument innebär att ni får en juridiskt bindande och avancerad elektronisk signatur som kan spåras tillbaka till den person som utförde signeringen. Detta garanterar att era dokument är skyddade mot manipulation och att signaturerna är giltiga enligt europeiska och nationella lagar.

 

undraw_agreement_re_d4dv
bankid-frejaeid-sms-logos
SIGNERINGSMETODER

Flexibla signeringsmetoder

För att säkerställa att era kunder kan signera dokumenten jobbar vi ständigt med att utöka tillgängliga signeringsmetoder. Idag stöds BankID, Freja eID och SMS-verifiering vid digital signering via Resly.

FÖRDELAR

Varför signera digitalt med Resly?

E-signering öppnar upp för ett enkelt och säkert alternativ  att signera avtal online utan papper och penna. Alla avtal och dokument blir lättillgängliga och kan hanteras i vårt avtalsarkiv. Den ger en överblick över avtal med möjlighet att följa upp och uppdatera dem. Resly vill hjälpa företag att effektivisera signeringsprocessen, spara tid och ha bättre kontroll över sina avtal och dokument.

Digital signering är en fördelaktig lösning för företag och organisationer som strävar efter ökad effektivitet, minskade kostnader och förbättrad säkerhet. Genom att utnyttja säkra teknologier och erbjuda en smidig kundupplevelse blir digital signering ett värdefullt verktyg för att optimera arbetsflöden och öka produktiviteten.

Läs mer här

 

List Comparison Table Infographic Instagram Post (2)
undraw_discount_d-4-bd
PRISER

Se våra oslagbara priser

Vi strävar efter att vara marknadens mest kostnadseffektiva och användarvänliga tjänst för  e-signering och digitala signaturer. De 5 första försändelserna får ni gratis helt utan abonnemang. Växer era behov? Kolla våra prisplaner, ni kommer inte att bli besvikna!

FOKUSOMRÅDEN

Våra visioner i praktiken

Användarvänlighet

Att kunna erbjuda en användarvänlig tjänst är vitalt. Oavsett ålder eller eventuell teknisk begränsning så går det alldeles utmärkt att signera avtal digitalt med Resly.

Betala inte per användare

Vi tror inte på modellen användarbaserade licenser. Lägg in så många användare ni vill.

Alla funktioner på alla planer

För att ni ska kunna växa erbjuder vi alla samtliga funktioner oavsett prisplan. Det är viktigt för oss.

Molnbaserat

Vår robusta moln skalar med våra kunder. Resly vill bidra med säkerhet och hög tillgänglighet.

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

Vad kan signeras digitalt?

 
Allt fler företag och föreningar har börjat anamma e-signering som standard. Det vanligaste användningsområdena brukar vara inom sälj, offerter till kunder, kundavtal, serviceavtal osv. Det används även framgångsrikt inom HR och för årsredovisningar.  Likaså inom revisionsbranschen och byggbranschen  Egentligen är det bara fantasin som sätter gränser. Nedan kommer några exempel på typer av dokument som våra kunder signerar.
 

Anställningsavtal

Nyanställd på gång? Testa digital signering av anställningsavtal.

Hyresavtal

Uthyrning av bostäder, maskiner, fordon eller andra objekt.

Årsredovisning

Bolagsverket godkänner årsredovisningar i enighet med eIDAS.

Kundavtal

Har du kundavtal som behöver signeras innan affären går i lås?

Samarbetsavtal

Samarbetar du med företag eller privatpersoner? Signera avtalen digitalt.

Offertförfrågan

Vill du skicka ut seriösa offerter som är signerade av någon i ledningen?

Fullmakt

Behöver du inneha fullmakt innan du kan avsluta en affär?

Hantverkaravtal

Vill du öka kundtryggheten? Båda parterna kan då signera arbetsordern och ÄTA.

Styrelseprotokoll

Skicka ut en digital signeringsförfrågan till styrelsen för ökad effektivitet.

GDPR-avtal

Kräver din verksamhet GDPR-avtal?

Sekretessavtal

Signera NDA-dokument enkelt och juridiskt bindande.

Aktieägaravtal

Aktieägaravtal är ett viktig dokument som med fördel signeras digitalt.

Vanliga Frågor och Svar (FAQ)

Här hittar ni svar på några av de vanligaste frågorna som våra kunder ställer. Om ni har ytterligare frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi gärna till att besvara era funderingar.

Vad är digital signering?

Digital signering är en teknik som gör det möjligt att signera dokument elektroniskt. Detta innebär att man kan signera dokument online istället för att skriva på papper. Digital signering är säkert och juridiskt bindande Det används ofta för att signera avtal, kontrakt, avslutande av en affär eller andra typer av dokument som kräver signering.

Vad är fördelarna med digital signering?

Digital signering har många fördelar. Det är snabbt, enkelt och bekvämt att signera dokument online, vilket gör att du kan spara tid och undvika onödiga resor och pappersarbete. Du har tillgång till dina avtal vart du än i världen befinner dig. Digital signering är också säkert och kan minska risken för bedrägeri, då den digitala signeringen är kopplad till en persons unika digitala identitet. Det är även omöjligt att göra ändringar i ett redan påskrivet dokument. Dessutom är digital signering bra för miljön, eftersom det minskar behovet av pappersdokument och därmed minskar miljöpåverkan.

Hur kan jag digitalt signera ett dokument?

Det finns flera olika sätt att digitalt signera ett dokument. Den absolut smidigaste metoden är att använda en digital signaturtjänst som till exempel Resly. Resly är en av de ledande leverantörerna av digital signatur i Norden och vår digitala signaturtjänst är enkel att använda, juridiskt bindande och erbjuder en hög nivå av kundsupport och teknisk support. Oavsett vilken metod du väljer, är det viktigt att du använder en betrodd och säker tjänst för att undvika bedrägeri och säkerhetsproblem.

Är digital signering juridiskt bindande?

Ja, digital signering är juridiskt bindande i de flesta länder. En digital signatur är erkänd som en giltig signatur i de flesta jurisdiktioner och anses vara likvärdig med en handskriven signatur. Reslys digitala signaturtjänst uppfyller kraven för en juridiskt bindande signatur enligt EU-lagen eIDAS, så du kan vara säker på att dokumenten är juridiskt bindande och korrekta.

Vilka fördelar finns det med att använda Reslys digitala signaturtjänst?

Reslys digitala signaturtjänst har många fördelar. Tjänsten är enkel att använda och sparar tid och pengar genom att eliminera behovet av pappersdokument och fysiska signaturer. Man eliminerar behovet av fysiska möten, signeringsprocessen förkortas väsentligt. Dessutom är tjänsten säker och juridiskt bindande, vilket gör det möjligt att signera och hantera viktiga dokument på ett tryggt och smidigt vis, vart du än befinner dig.

Kan jag spåra statusen för dokument som jag har signerat eller skickat för signering?

Ja, Reslys digitala signaturtjänst ger dig möjlighet att spåra statusen för dokument som du har signerat eller skickat för signering. Du kan se när dokumentet har signerats, av vem och när det har skickats tillbaka till dig.

Kan jag använda Reslys digitala signaturtjänst för att skicka dokument till personer utanför min organisation?

Ja, du kan använda Reslys digitala signaturtjänst för att skicka dokument till personer utanför din organisation. Mottagaren får en länk till dokumentet och kan signera det på samma sätt som en person inom din organisation.

Vad händer om jag råkar signera fel dokument?

Reslys digitala signaturtjänst ger dig möjlighet att verifiera dokumentet innan du signerar det. Om du av misstag signerar fel dokument, kan du alltid avbryta signeringen innan den blir juridiskt giltig.

Hur kan jag lita på att dokumentet inte ändras efter att det har signerats?

Resly använder en avancerad teknik för att kryptera dokumenten när de signeras. När dokumentet är signerat kan det inte ändras utan att det blir uppenbart att dokumentet har ändrats. Om du misstänker att ett signerat dokument har ändrats, kan du alltid verifiera signaturen för att se om den fortfarande är giltig.

Kan jag använda Reslys digitala signaturtjänst från vilken enhet som helst?

Ja, du kan använda Reslys digitala signaturtjänst från vilken enhet som helst, inklusive datorer, smartphones och surfplattor. Tjänsten är webbaserad och fungerar på alla enheter med en internetuppkoppling.

Hur säker är Reslys digitala signaturtjänst?

Reslys digitala signaturtjänst är mycket säker. Tjänsten använder avancerad krypteringsteknik för att skydda dokumenten och är följer ISO 27001, vilket är den högsta internationella standarden för informationssäkerhet. Dessutom är Resly en pålitlig leverantör med många nöjda kunder över hela Norden.

Vilka typer av dokument kan jag signera med Resly?

Du kan signera alla typer av dokument med Resly, inklusive avtal, kontrakt, fakturor, anställningsavtal och andra viktiga dokument. Reslys digitala signaturtjänst uppfyller kraven för en juridiskt giltig signatur enligt EU-lagen eIDAS, så du kan vara säker på att dokumenten är juridiskt giltiga.

Ditt företags nya e-signeringsverktyg